BSO 4-12 jaar

Na een intensieve dag op school, kan je kind bij onze BSO nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen of buiten spelen op het grote plein. In overleg kan alles, want zo gaat het thuis vaak ook.

Of je nu meer rust nodig hebt in de ochtendroutine of als gezin juist zorgeloos wilt thuiskomen aan het einde van de dag: wij richten de opvang in zoals die bij jullie past. Omdat we om 6.45 uur al open zijn, heb je alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxt naar je werk te gaan.
Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Na schooltijd zijn we tot 18.30 uur geopend. Maak je wensen kenbaar en wij kijken naar wat we kunnen betekenen.

Bso bij Kindercentrum Speelpleintje is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties/studiedagen helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

We vieren dan de VakantiePret. Een leuk en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, uitstapjes enz. Tijdens de VakantiePret kan je kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf je kind voor elke vakantie/studiedag in via het Ouderportaal.