Babygroep 0-2 jaar

Op de babygroep krijgt je baby de liefdevolle verzorging en aandacht die hij of zij nodig heeft. Op zachte kleden kan je kindje leren kruipen en hij of zij speel in de grondbox met andere baby’s. De eerste vriendjes leert je kindje kennen op de dagopvang. Hoe klein je baby ook is, kinderen reageren op elkaar, herkennen elkaar en zoeken elkaar op.

Door kleine speelse en afwisselende bezigheden, zoals in de spiegel kijken, kruipen over de mat of voorlezen, ondersteunen we de ontwikkeling van je baby.
Je baby ontwikkelt zich gemakkelijker wanneer hij of zij vaker naar de opvang komt. Het biedt rust en stabiliteit. Ook de pedagogisch medewerkers leren je baby, de behoeftes en de ontwikkellijn goed kennen. Hierdoor kunnen ze je baby beter begeleiden en stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Bij Kindercentrum Speelpleintje is het ritme van jouw baby altijd het uitgangspunt van de dagindeling. In goed overleg zorgen we voor de juiste balans tussen spelen met vriendjes, het prikkelen van de ontwikkeling en rustige momenten.

Jouw baby geniet bij ons terwijl jij zorgeloos aan het werk bent.